PROJOB NIEUWS

Ontdek hier de laatste nieuwtjes van Projob

02-10-2019: Projob gaat in zee met de DVV Verzekeringen Trofee!

Op woensdag 2 oktober is in Antwerpen onder grote belangstelling het nieuwe seizoen van de DVV Verzekeringen Trofee voorgesteld. Met veel trots kunnen we melden dat Projob Workwear één van de nieuwe mainpartners is van deze topcompetitie in het veldrijden! Alsof de samenwerking met de DVV Verzekeringen Trofee nog niet genoeg is: Projob Workwear heeft ook de samenwerking met Telenet-Baloise, de ploeg van Sven Nys, verlengd. Met Belgisch kampioen Toon Aerts in de rangen heeft Projob Workwear alle redenen om deze positieve samenwerking verder te zetten. We kunnen u nu alvast verzekeren dat Projob Workwear dit veldritseizoen prominent aanwezig zal zijn!
De DVV Verzekeringen Trofee verzekert zich niet alleen van de deelname van internationale toppers. De wedstrijden worden ook live en integraal uitgezonden op Sporza en VRT (zowel de elite mannen als vrouwen.

06-10-2019: Stienes Longin wint slotmanche in Zolder met de #11 Projob Workwear Camaro en is vicekampioen

Stienes Longin heeft zondag op het circuit van Zolder zijn eerste overwinning geboekt in de NASCAR Whelen Euro Series. Aan zijn zege in de slotmanche houdt de Leuvenaar ook de tweede plek over in het eindklassement. Op het circuit van Zolder vond Longin opnieuw de weg naar het podium, met een derde plaats zaterdag in de eerste race en een eerste overwinning zondag in de tweede race. Op de valreep dus, want dat was meteen ook de laatste koers op de kalender.
Behalve een overwinning verzamelde Longin nog acht andere podiumplekken in dertien races.