Ergonomie, functie en kwaliteit

Onze kleding is op verschillende manieren innovatief. We denken veel na over functie en ergonomie. De twee termen gaan hand in hand; Ergonomisch correcte kleding is ook functioneler.

Werkkleding moet bestand zijn tegen vele spanningen

De details van onze kleding zijn stijlvol - maar ze hebben altijd een functie. De gebieden die tijdens het werk versleten raken, worden bijvoorbeeld versterkt. Verderop in de catalogus kunt u meer lezen over de details. Zie ze als een garantie voor duurzaamheid en het beste gevoel op het werk.

Nieuwe tijden stellen nieuwe eisen

Gränsen mellan olika arbetsuppgifter och yrkeskategorier håller på att suddas ut. Flexibilitet, personlighet och professionalism är nya krav. En grundtanke med vår design är att kläder som
man arbetar i ska se representativa ut. Alla medarbetare är ju företagets ansikte utåt.

Livet är också mycket mer än jobb och gränserna mellan arbete och fritid blir alltmer upplösta. Många av våra plagg lämpar sig också väl för användning efter arbetsdagens slut.

Lust

Als je plezier hebt, word je beter. De kleding waarin we werken betekent veel voor onze werkplezier en efficiëntie. Het creëren van werkplezier is waarschijnlijk de beste investering die een werkgever kan doen. Mensen die vinden dat het leuk is om te werken, ontwikkelen zichzelf en het bedrijf waarin ze werken. Je goed gekleed voelen en vooral goed gekleed, maakt het werk