Kwaliteit & Design

Werkkleding moet bestand zijn tegen vele spanningen. We gebruiken sterke, beproefde materialen in onze kleding

De details van onze kleding zijn stijlvol - maar ze hebben altijd een functie. De plaatsen op het kledingstuk die het hardst te verduren krijgen tijdens het werk, worden bijvoorbeeld versterkt. Beschouw het als een garantie voor duurzaamheid en het beste gevoel op de werkvloer.

Flexibiliteit, persoonlijkheid en professionaliteit

Nieuwe tijden stellen nieuwe eisen. De grens tussen verschillende taken en professionele categorieën wordt gewist. Flexibiliteit, persoonlijkheid en professionaliteit zijn nieuwe vereisten. Het basisidee bij ons ontwerp is dat de kleding waarin u werkt, er representatief uit moet zien. Immers, alle medewerkers zijn het gezicht van het bedrijf naar buiten gericht. Uw werkkleding is uw visitekaartje!

Aangenamer werken

Het leven is ook veel meer dan werken en de grenzen tussen werk en vrije tijd worden steeds meer opgelost. Veel van onze kledingstukken zijn ook geschikt voor gebruik na het einde van de werkdag. Als je plezier hebt, word je beter. De kleding waarin we werken betekent veel voor onze werkplezier en de efficiëntie waarmee we werken. Het creëren van werkplezier is waarschijnlijk de beste investering die een werkgever kan doen. Mensen die het leuk vinden om te werken, ontwikkelen zichzelf en het bedrijf waarin ze werken. Je goed gekleed voelen en bovenal goed gekleed, maakt het werk gemakkelijker en aangenamer.