PARTNERSHIPS

Projob Workwear is trotse partner van:

Projob is trotse partner van de DVV Verzekeringen Trofee! 

Om nog meer mensen te kunnen overtuigen van de functionele en kwalitatieve collectie van Projob Workwear heeft Projob een uniek partnership afgesloten met de DVV Verzekeringen trofee.

Dit partnership zal ook een extra boost geven aan de merkbekendheid van Projob Workwear, .
De DVV Verzekeringen trofee verzekert zich niet alleen van de deelname van de internationale toppers, maar wordt ook live en integraal uitgezonden op Sporza, VRT (en dit zowel de elite mannen als vrouwen).

Hou onze Facebook pagina regelmatig in het oog voor leuke acties!

Projob kleurt de Chevrolet Camaro van Stienes Longin, Tom Boonen & Niels Albert

De voormalige wielerkampioenen Tom Boonen en Niels Albert hebben de weg naar de autosport ontdekt en vergezellen dit seizoen Stienes Longin van PK Carsport in de Elite 2 van de NASCAR Whelen Euro Series.Projob Workwear prijkt als trotse partner op de prachtige Chevrolet Camaro van het team. Projob en PK Carsport hebben immers veel met elkaar gemeen; Ze zijn beiden stoer, sterk en betrouwbaar.

“Een professioneel merk zoals Projob associeert zich graag met een professioneel team. De keuze om een partnership met het team PK Carsport van Stienes en Bert Longin af te sluiten lag dan ook voor de hand”, zegt Tom Van Heffen, CEO van Texet Benelux en distribiteur van Projob Workwear voor de Benelux. “In de seizoensopener in Valencia heeft Stienes al twee keer beslag op de tweede plaats kunnen leggen. Een prachtprestatie die de titelambities van Stienes heel wat kracht bij zet. Neem daarbij de winnaarsmentaliteit van Tom Boonen en Niels Albert en je kan je als merk geen betere ambassadeurs voorstellen” aldus nog Tom Van Heffen.

Projob Workwear gelooft alvast in de titelkansen van het team PK Carsport en wenst hen veel succes toe!

Projob en Telenet Baloise Lions slaan de handen in elkaar

Projob Workwear is trotse broeksponsor van de Telenet Baloise Lions, de ploeg van voormalig Belgisch- en Wereldkampioen Sven Nys.

Met Toon Aerts heeft de ploeg van teammanager Nys niet alleen de regerend Belgisch kampioen in huis, maar ook andere kleppers zoals Lars Van Der Haar en Ellen Van Loy bij de vrouwen.

Veldrijden, dat is altijd een beetje afzien, in weer, wind en modder. Niet voor watjes dus. Daarom dat Projob workwear met plezier een samenwerking is aangegaan met deze helden.

Projob steunt de ingenieurs van de toekomst!

Projob steunt het “Formula Electric Belgium” project van de ingenieursstudenten van de KU Leuven en Thomas Moore University en heeft het voltallige team in het nieuw gestoken.

Het doel van het project is om een elektrische raceauto te ontwerpen, te bouwen en te besturen met het oog op een internationale Formula Electric Student competitie, waarbij tientallen universiteiten van over de hele wereld deelnemen.